Reviews

Meningen van cliënten

Hoe ervaart men mijn aanpak?

5/5
Ik ben een ambitieus en energiek mens. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Mijn kracht is om vanuit mijn enthousiasme anderen te inspireren en te motiveren om hun doelen te stellen en deze te realiseren.
Maar hoe wordt mijn aanpak ervaren? Onderstaand enkele ervaringen van cliënten.
Anita Stal
Anita is een therapeut in hart en ziel! Na jarenlang worstelen met depressies, burn-outs en vooral mezelf, heb ik op aanraden van een vriendin een kennismakingsgesprek bij Anita aangevraagd. Het klikte zo goed dat ik inmiddels al een jaar om de week voor een sessie bij haar aanklop. Vanaf het begin weet Anita me op mijn gemak te stellen, waardoor ik open en kwetsbaar durf te zijn. Daardoor heb ik juist de ervaringen en gevoelens die moeilijk aan te kijken zijn, naar boven kunnen laten komen. Dat is vaak confronterend, maar ook verrassend en leidt steeds tot nieuwe inzichten. En die geven me de handvatten om dingen van een andere kant te bekijken, anders te reageren of soms gewoon te accepteren zoals ze zijn. Bij Anita zijn geen twee sessies gelijk. Ze is een kei in het aanvoelen van en flexibel inspelen op wat ik op dat moment nodig heb, waarbij ze kan putten uit haar ruime arsenaal aan tools om in te zetten. Daarmee is het haar gelukt om me beter in contact te brengen met mijn gevoel. Ik merk dat ik daardoor rustiger ben en voel me minder geleefd, wat een wereld van verschil maakt!
Anne - schinnen
Anita geeft je een gevoel van vertrouwen waardoor het makkelijk wordt om over je problemen te praten. Ze helpt je zowel bewust als onbewust om naar je gevoelens en gedachten te kijken. Anita moedigt je echt aan om naar binnen te gaan, wat niet altijd makkelijk is, maar wel leidt tot waardevolle inzichten. Haar empathie en de rust die ze uitstraalt zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Hoewel Anita bewust geen kant-en-klare antwoorden geeft op je vragen, begeleidt ze je in het vinden van je eigen antwoorden. Dit proces van zelfontdekking biedt veel meer houvast en structuur voor je verdere ontwikkeling. Dankzij Anita heb ik geleerd dat het niet nodig is om elke steen op mijn levensweg van tevoren helemaal te leggen en later te verleggen bij tegenslagen. In plaats daarvan kan ik steen voor steen mijn pad bijsturen, wat resulteert in beter succes met veel minder energie en frustratie. Dank je wel, Anita, voor het laten inzien van deze waardevolle les.
Tom - Beek en Donk
Lieve Anita, hartelijk dank voor de innerlijke reis van het afgelopen 1.5 jaar! Dank voor je warmte, veiligheid, integriteit én humor. Het is bizar om terug te kijken en me te realiseren hoeveel ik ben gegroeid in mijn bewustzijn en hoezeer ik mij niet alleen op persoonlijk, maar ook op professioneel vlak heb mogen ontwikkelen. Het heeft mij de rust gebracht waar ik lang op zoek naar ben geweest. Voorheen moest alles perfect zijn. Nu mag alles er helemaal zijn. Wat een genot. Dank je voor wie je bent en wat je doet. Heel veel liefs,
Bobbie - Geleen
Het is een intensieve reis samen met Anita. Door met haar op reis te zijn, heb ik goede keuzes kunnen maken. Door die keuzes is mijn leven totaal veranderd. Dat voelt geweldig. Door Anita’s enthousiasme voor het vak en haar wijsheid weet zij precies welke behandeling/therapieoefening ze in kan zetten om jou de diepte in te laten gaan om de kern van jouw probleem aan te pakken.
Silvia - Venray
Ik kan Anita zeker aanraden. Ze heeft een hele andere aanpak dan andere therapeuten. Ze heeft echt aandacht voor jou als persoon. Ze kijkt samen met jou welke behandeling bij jou past. Tijdens de behandeling laat ze jou nadenken over punten waar je normaal niet bij stil staat en graaft ze diep naar de kern en pijnpunten. Zo krijg je een heel ander beeld over jouw situatie. Tijdens deze alternatieve aanpak ben ik gegroeid in mijn ontwikkeling. Ook kom ik graag voor een reiki om even ‘op te laden’ en weer de ontspanning te voelen. Bedankt Anita. En ik zal haar ook zeker aanraden als mensen in mijn omgeving een goede therapeut zoeken.
Lindsay - Venlo
Anita zorgt ervoor dat je je comfortabel oncomfortabel kunt voelen. Alles mag er zijn en mag stromen en ze zorgt dat je je hart letterlijk (op)lucht. Soms schieten woorden tekort en geeft je lijf het antwoord. Anita switcht moeiteloos tussen bewust en onbewust, tussen fysiek en mentaal, tussen “van jou” en “van de ander” en tussen denken en voelen. Alles valt op zijn plek, de ogenschijnlijke tegenstellingen komen bij elkaar en alles vormt samen één geheel. Mijn complete ik, klaar om te omarmen. Ik ben dankbaar dat ik haar ontmoet heb en dat ik met haar op reis ben naar een (nog) sterkere ik mét een kwetsbare kant, want ook dat maakt me sterker. Dankjewel Anita ❤️
Edmée - Sittard