Coaching

Everybody is a Genius.
But If You Judge a Fish by Its Ability to Climb a Tree,
It Will Live Its Whole Life Believing that It is Stupid. 

 
-Albert Einstein-
Coaching traject

Wat kun je verwachten?

Ik ben een ambitieuze, energieke coach. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Mijn kracht is om vanuit mijn enthousiasme anderen te inspireren en te motiveren om hun doelen te stellen en deze te realiseren. NLP ( communicatie) technieken helpen daar bij. Ten alle tijden heb ik respect voor andermans model van de wereld en weet ik een prettige, vertrouwde sfeer te creëren. Ik vind het belangrijk om, samen met de cliënt, de voortgang in een coachtraject te bewaken, zodat er zoveel mogelijk rendement uit de coaching te behalen valt.
Ik gun vooral iedereen om voorbij zijn angst en onzekerheid te presteren vanuit zijn of haar natuurlijke kracht.
Worden wie je bent” is voor iedereen mogelijk met de juiste begeleiding en mindset.

Voor de basis van een coachtraject maak ik gebruik van de Reflact© meting. Deze meting legt o.a. je natuurlijke kracht bloot en je aangepast gedrag. De inzichten die je krijgt geven je de ruimte voor zelfreflectie, bewustwording, beslisruimte en verantwoordelijkheid nemen voor je keuzes.

Ik ben geaccrediteerd ACTor, zowel voor volwassenen als jongeren.

Je kunt de meting ook afnemen zonder coachtraject. Wanneer je je aanmeldt via de site krijg je van mij binnen 48 uur een uitnodiging voor de meting. De investering bedraagt € 500,- exclusief BTW. De kosten hebben betrekking op de meting en anderhalf uur terugkoppeling/ coachgesprek. De praktijk leert dat de meting dikwijls gedeclareerd kan worden bij de werkgever. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever.

De investering voor de jongeren meting bedraagt € 225,- exclusief BTW.

Waarom Reflact©? Download de PDF