Loslaten en omarmen van de seizoenen I DRU Yoga- en meditatie 1-dag retrait

Loslaten en omarmen van de seizoenen

Soms houden we in het leven vast aan iets dat ons niet meer dient, simpelweg omdat het vertrouwd voelt. Onbewust houden we vast aan patronen die we in ons leven eigen hebben gemaakt. Deze patronen belemmeren ons dan dikwijls om tot iets nieuws te komen.

Hoe zou het zijn om los te laten wat je niet meer dient? Hoe zou het zijn om het proces van loslaten te omarmen? Hoe zou het zijn om ruimte te scheppen voor iets nieuws? In de natuur bestaat er een natuurlijke cyclus van stilte, ontluiken, bloeien en afsterven. Om iets nieuws geboren te laten worden dient er altijd eerst iets te sterven. Wij zijn onderdeel van die natuur, hetgeen betekent dat diezelfde cyclus in ons speelt. Bewustwording van die cyclus helpt in de acceptatie van wat het leven ons te bieden heeft.

We nemen je graag een dag mee in DRU yoga en meditatie, waarin de cyclus van de seizoenen en het leven centraal staat.

Wat mag je verwachten van deze dag?

Een mooie afwisseling tussen DRU yoga, DRU meditatie(wandeling) en een diepe ontspanning met Yoga Nidra. Een heerlijke vegetarische lunch is inbegrepen.

Wanneer?

Zaterdag 21 september van 09.30 uur tot 14.30 uur. Inloop vanaf 09.15 uur.

Wil je er graag bij zijn?

Meld je dan aan via www.momoyoga.com/yogalesvenlo

Jouw investering bedraagt € 75,-. Dit is inclusief gezonde lunch en een cadeautje. Wat dit cadeautje is, blijft nog even een verrassing.