Ervaar de kracht van meditatie

Ervaar de kracht van meditatie 💚!

Al meer dan 10 jaar volg ik zelf yogalessen en sinds september vorig jaar volg ik de DRU meditatieopleiding. De vaardigheid van mediteren sluit aan bij mijn vak van Jungiaans Analytisch Therapeut. In mijn dagelijks werk keer ik met mijn cliënt met regelmaat met de aandacht naar binnen.

Mediteren is nu al, in ieder geval voor mij, een waardevolle aanvulling op het onderzoeken van de belevingswereld en het verruimen van lichaamsbewustzijn. Daarnaast draagt het bij aan het accepteren van dat wat is op enig moment, het volledig aanwezig zijn in het nu.

Wat levert het mij nog meer op tot nu toe?
– Meer rust gedurende de dag;
– Meer energie om zaken op te pakken die bleven liggen;
– Meer tijd (voor mijn gevoel 😉, want tijd is betrekkelijk);
– Een betere stoelgang;
– Meer positieve invloed op mijn gedachtestroom;
– Een soepelere rug;

Ik voel een intrinsieke motivatie om mijn ervaring en vaardigheden te delen. Kennis, wijsheid en vaardigheid vermenigvuldigt namelijk wanneer je het deelt 🙏.

Wil jij ontdekken wat regelmatig mediteren jou kan opleveren? Kom dan meedoen.

Wat gaan we doen?
We beginnen de les met aankomen bij jezelf, gevolgd door een korte activatie. Omdat ons lichaam een natuurlijke behoefte tot bewegen heeft gaan we vervolgens een reeks vloeiende bewegingen doen om die behoefte te bevredigen en de energie beter te laten stromen. Na een diepe ontspanning gaan we mediteren.

Waar gaan we dit doen?
Bij Yogacentrum de Zonnegroet in Venlo aan de Hendrikxstraat 106A.

Voor meer informatie en/of aanmelden klik hier.